Denne suppen baserer seg på mange vanlige grønnsaker uten sterk smak, men den får bra trøkk ved hjelp av green curry paste.
Ikke spar på rotfruktene, bruk det du har av ingredienser. (Jeg brukte mye squash fordi det gror i hagen.) Denne suppen kunne også inkludert mye annet, for eksempel forskjellige urter eller krydder og kanskje litt sitronsaft. Jeg synes ikke at den trenger salt og pepper, men dette er en smakssak.
Kok opp et par liter vann og to-tre buljongterninger
Legg i og kok opp:
- Seks-syv poteter i terninger
- Seks-syv gulrøtter i skiver
Fres blankt i panne med rapsolje:
- Tre-fire løk
- En rød paprika
- En chili
- To hvitløksfed
- Et glass green curry paste
Legg alt i gryten sammen med
- Tre bokser kokosmelk
- En eller to squash i biter
Kok i snaue ti minutter til alt er mørt, men ikke alt for mørt. Kjøres til ønsket konsistens med stavmikser.
Voilà!
![]() |
Denne oppskriften gir omkring fem middager til to voksne. Føy gjerne til reker, kyllingbiter eller egnete vegetaringredienser. |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar